Més de 30 anys transportant persones

La història d'Autocares Bernabé es remunta ni més ni menys que a l'any 1987, quan el meu pare, Bernabé Granados Sánchez, es va decidir a emprendre pel seu compte amb un autocar COMET de 46 places i sense aire condicionat. Sí, això ara ens semblaria una bogeria; però aleshores ell va ser capaç de suplir aquell "petit inconvenient" amb finestres a la part superior dels vidres i una gran passió pel món del transport de viatgers.

Els inicis no van ser fàcils i va haver de sacrificar molts moments amb nosaltres, la seva família; però ja diuen que tot esforç té la seva recompensa. En l'actualitat, som una petita empresa familiar a la qual en Bernabé i l'Anabel, pare i filla, hi dediquem tot el nostre temps per oferir un servei especialitzat i directe amb el client que vol llogar un autocar amb totes les comoditats.

Firma-Anabel-Granados

Dates que han marcat l'evolució
de la nostra empresa de lloguer d'autocars:

Si passa quelcom als nostres autocars,
es queda als nostres autocars

Els nostres autocars i els seus conductors han viscut tantes històries com passatgers han transportat. Ja hem perdut el compte de les professores que no sabien a on anaven aquell dia d'excursió.

Un altre clàssic són els avis que, "per si un cas", ens han seguit amb el seu cotxe fins la casa de colònies on portàvem la classe del seu net a passar-hi uns dies. O arribar amb l'autocar per fer un servei i resultar que la persona encarregada de llogar l'autocar s'havia equivocat de dia o de lloc de destí; que a ningú li agrada preparar-se per anar un dia a un poble de costa i acabar congelat al Pirineu català, per molt maco que sigui.

Però, sens dubte, les millors anècdotes i records són les que ens deixen els serveis de transport escolar; com aquella vegada en què un dels nostres autocars es va espatllar dins d'un túnel i el va haver de remolcar una grua fins a l'exterior mentre els nens ho miraven tot des de l'interior amb ulls com plats. Segur que ells tampoc oblidaran aquella excursió!

I és que el transport de viatgers en autocar és molt més que anar del punt A al punt B; és compartir la seva il·lusió, les seves expectatives, els seus nervis... És acompanyar-los en el seu dia especial perquè surti tot perfecte i perquè només tinguin bons records i somriures quan pensin en aquell autocar i aquell conductor que els va portar al seu destí.

Avisos LegalsPolítica de privacitat  | Política de Cookies · © 2020 Autocares Bernabé

Texts i disseny web: Miss Kopy