Transport escolar a Barcelona, Sabadell i Terrassa

ESPECIALISTES EN TRANSPORT ESCOLAR

Marxeu de colònies, d'excursió al Montseny o necessiteu un transport diari de trasllat escola-casa?

A Autocares Bernabé sabem que al transport escolar la planificació és clau perquè tot surti bé. Buscarem la ruta i l'autocar més adequats per a la teva escola perquè tu només t'hagis d'ocupar dels teus alumnes.

Amb el nostre servei d'autocars per a transport escolar, els teus alumnes no pararan de cantar "Anem d'excursió, quina emoció. Estem contents, marxem, marxem" en bucle.

Entenem que la planificació de les rutes de transport escolar i de les excursions pot ser un repte, però estem aquí per convertir aquest desafiament en una experiència memorable i sense preocupacions per a tu i els teus alumnes. Amb una àmplia experiència en el lloguer d'autocars, especialment enfocats en el sector educatiu, garantim un servei de transport de primera classe a Barcelona, Sabadell i Terrassa. Et convidem a conèixer perquè som la millor elecció per a les teves necessitats de transport escolar.

Experts en transport escolar:
seguretat i diversió de la mà

La nostra flota d'autocars està preparada per fer de cada excursió una aventura segura i emocionant. tant si és per a una sortida als paisatges naturals del Montseny, com una visita educativa a un museu a Sabadell, o un dia d'esport a les instal·lacions de Terrassa, ens adaptem a cada pla amb la mateixa il·lusió que poses tu en organitzar-lo.

Els nostres vehicles

Els nostres conductors

LLoguer d'autocar per a escoles a Barcelona, Sabadell i Terrassa

Un servei personalitzat

Entenem que cada escola i cada sortida escolar és única. Per això, oferim un servei personalitzat que comença des del primer contacte. T'acompanyem en la planificació del transport, triant l'autocar que més s'adapti a les teves necessitats i dissenyant la ruta més segura i eficient.

Compromesos amb l'excel·lència del servei

A Autocares Bernabé, el nostre compromís va més enllà d'oferir només un servei de lloguer d'autocars. Ens esforcem per ser socis en l'educació dels teus alumnes, facilitant experiències d'aprenentatge fora de l'aula que siguin segures, enriquidores i, sobretot, inoblidables. Amb nosaltres, tots els detalls són importants, des de la puntualitat i la flexibilitat fins a la comunicació constant, garantint que totes les excursions siguin un èxit.

LLOGUER D'AUTOCAR PER A EXCURSIONS I SORTIDES ESCOLARS A BARCELONA, SABADELL I TERRASSA

Preparat per planificar la vostra propera excursió?

No esperis més per organitzar aquella sortida que tant il·lusiona els teus alumnes. Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a fer realitat aquestes experiències educatives fora de l'aula. A Autocares Bernabé, estem preparats per portar-te a tu i als teus alumnes cap a noves aventures d'aprenentatge. La vostra propera gran experiència comença amb un viatge amb autocar amb nosaltres!

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT

  He llegit i accepto l' Avís Legal i la Política de Privacitat

  Protecció de dades
  El responsable del tractament és AUTOCARES BERNABÉ. La finalitat de la recollida de dades és la de poder atendre les vostres qüestions, sense cedir les vostres dades a tercers. Teniu dret a saber quina informació tenim vosaltres, a corregir-la o eliminar-la tal com s'explica a la nostra Política de Privacitat.

  RESPONEM ELS TEUS DUBTES

  Preguntes freqüents sobre el lloguer d'autocars per a transport escolar.

  Per poder fer un pressupost, cal que ens facilitis la informació següent:

  • Dia de l'esdeveniment
  • Hora de sortida
  • Lloc de sortida
  • Destinació
  • Dia de tornada
  • Hora de tornada
  • Passatgers
  • Itinerari

  La nostra empresa fa les reserves mentre hi ha disponibilitat; aconsellem fer les reserves com més aviat millor.

  Tan bon punt tingueu les excursions, les sortides i les colònies programades.

  Oferim la possibilitat de fer petits canvis en horari i itinerari fins a 24 hores abans de l'inici del servei.

  Sempre presentem els pressuposts amb despeses incloses, perquè no hi hagi sorpreses al final del servei.

  Avisos LegalsPolítica de privacitat  | Política de Cookies · © 2020 Autocares Bernabé

  Texts i disseny web: Miss Kopy